Stresset? Ro og glæde er på vej!

Find vejen ud af stress!

Jeg er fast besluttet på, at hjælpe dig af med din stress. Det vil jeg gøre gennem det der har hjulpet mig, hypnoterapi.

Hypnoterapi mod stress, hjælper dig til at tænke nye tanker, se nye muligheder. Det ikke længere at skulle blive stresset, have symptomer på stress, vil give dig en hel fantastisk mulighed for at nye alt det liv og alle de ting der sker omkring dig til fulde. Er du med på det?

Hypnoterapeut i København_Brianharlo.dk

Brian Harlø – Hypnoterapeut København

Hypnoterapi i Vanløse

Kastanie Allé 4
2720 Vanløse

Telefon

42 41 86 86

Email

hej@brianharlo.dk

Hvad er stress?

Lær at forstå symptomer på stress

Det er ikke altid let, at have fokus på sig selv og sin egen stresset tilstand. Som mennesker vil oftest gerne hjælpe, end at hjælpe os selv først!

Hvis du begynder at flytte dit fokus indad, få modet til at mærke efter og ikke lade dig styre af det “stress” der er omkring dig. Så ved jeg, at det vil skabe en vild forandring i dit liv.

Lige nu sidder du måske med en følelse af uro, angst eller måske ondt i maven eller smerter et andet sted i kroppen. De er alle symptomer på stress, signaler til dig om, at der er noget, som ikke helt er i rytme.

Så i stedet for at tænke, at der er noget galt med dig, så se de symptomer som den måde, at din krop og dit sind, har besluttet sig for at kommunikere med dig. For noget skal der jo ske ikke?

Noget dybere ligger bag den stress, som du har. Men hvilke dybere overbevisninger kunne du have, som spænder ben for dig? Og som du egentlig godt ved inderst inde, ikke helt holder i længde?

“Jeg er ikke god nok”, “Jeg skal overbevise andre, om mit værd”, “Hvis jeg står stille, så går jeg glip af livet”??

Lad mig hjælpe dig med at finde disse svar og skabe nye overbevisninger og ny erfaring, i dit liv. Så stress hos dig, kan blive afløst af ro og glæde!

3 vigtige råd om stress

Stop med at slå dig selv i hovedet!

Slår du andre folk i hovedet verbalt, når de er stresset? Nej vel? Så start med at behandle dig selv, som du vil behandle andre. Og så brug tiden på, at acceptere at du har det, som du har det!

Husk på din vejrtrækning

Du har 2 muligheder; Enten lader du din vejrtrækning følge din tilstand og dine følelser når du er stresset, eller også kan du bruge den aktivt, til at få overblik og finde ro. Jeg ved godt hvilken én jeg ville vælge.

Acceptér! Og giv plads

De fleste af os bruger det meste af vores tid, på at undgå det vi ikke kan lide eller det der ikke føles rart. Men når det kommer til dit mentale helbred, så gemmer svarene sig, bag den ubehagelig følelse. Acceptér følelsen og giv plads til i din krop. Og brug så den vejrtrækning! 🙂

Hvordan kan hypnoterapi bidrage til at slippe stress?

Når jeg bruger hypnoterapi i vores sessioner, så bruger jeg det til at hjælpe dig, med at få adgang til ting som du ikke umiddelbart kan huske eller som du ikke har forbundet tidligere med din udfordring. Oplevelser, følelser eller overbevisninger, som kun bidrager til at vedligeholde din stress og din tilstand. Læs mere om hypnoterapi her

For ikke så længe siden, havde jeg besøg af en pige, som oplevede stress i forbindelse med store ændringer i hendes liv. Hun havde ingen idé om, hvordan hun skulle komme videre og var nærmest opslugt af en bestemt negativ følelse, SKAM! Skam over ikke at slå til, ikke at have kontrol over sit liv. Da hun begyndte at kigge indad, opdagede hun, at hun tidligere i sit liv havde lært, at mistede hun kontrollen, så var det ensbetydende med at de andre ikke kunne lide hende. At hun havde fejlet!

Jeg ved ikke om denne fortælling fra min praksis, ringer nogle klokker hos dig, men det er en oplevelse som fint viser, at stress er et symptom for noget dybere.

Under en session, arbejder vi med dit ubevidst sind. Denne harddisk, hvor det du har oplevet gennem dit liv lagres. Når du oplever verden gennem dette sind, så giver det dig mulighed for, at skabe en bevidsthed på netop det der ligger dybere. Det som du måske ikke længere tænker på, men som blot er blevet en vane eller en falsk overbevisning. Dette sind er en hel naturlig del af os og du bruger den helt sikkert allerede, f.eks. når du dagdrømmer.

 

Det får du med, når du vælger hypnoterapi hos mig

TRYGHED

Gratis samtale omkring din udfordring, så du kan få taget det rigtige valg første gang!

Planlæg et tidspunkt

SIKKERHED

Du får adgang til åndedrætsøvelser og guidet meditationer. Så du har noget at støtte dig op af, i hverdagen.

GLÆDE

Du får tilpasset øvelser og opgaver med hjem fra en session, som giver dig glæde og energi og lysten til at gå videre.

RO

Du får muligheden for at gribe det der kommer, med sparring undervejs i dit forløb. Det giver ro og plads til din udvikling.

Fortællinger

Her er fortællinger fra nogle af dem, der har været valgt, at der skulle ske noget nyt …

Hver eneste gang har jeg taget værdifuld læring med!

"Brian er, som behandler, utrolig lydhør og rummelig. Han er god til at skabe et trygt rum, samtidig med at han introducerer udfordringer og alternative tankegange på velafstemte og udviklende måder. Jeg har efter hver eneste gang, taget værdifuld læring med mig."

Ida

Han er god til at se det hele menneske!

"Jeg har fået rigtig meget ud af at være i hypnose! Jeg har fundet en ro og balance i mig selv som jeg ikke troede var muligt. Brian er dygtig til det han laver og er god til at se det hele menneske. Jeg kan kun give Brian min varmeste anbefaling , hvis du trænger til at få ryddet op/orden i din sjæl."

Lisa

Hypnoterapeut i København_Brianharlo.dk

Dengang jeg fandt ud af, at jeg havde alt det, der skulle til!

Aggresiv, følelseskold og noget distanceret, er nok den måde jeg bedst vil beskrive mig selv, dengang jeg var stresset.

Jeg troede på, at stress blot var en helt naturlig del af mig og at det bare var sådan. Det der første gang fik mig på andre tanker og fik mig overbevist om, at jeg faktisk havde det der skulle til, var min vejrtrækning.

Ja! Jeg ved det lyder lidt banalt, men oftest er det de mest simple løsninger, som skaber den forandring du og jeg ønsker…

Læs mere om hvem jeg er og min baggrund

Bloggen

Guidede meditationer, fokuseringsøvelser og mere om hypnoterapi

Bemærk at guidede meditationer og åndedrætsøvelser kræver oprettelser af en gratis bruger. Du kan oprette dig her