Om det at være hypnoterapeut

Du bliver den, du tænker du er!

Lige siden jeg var barn, har jeg haft en nysgerrighed på, hvorfor vi mennesker vælger at gøre som vi gør. Og tager de valg som vi gør. Hvordan kan det være at nogle tilsynladende løser en hver opgave de bliver stillet, i ro og fordragelighed. Hvor andre standser op og ikke tror på, at de har de egenskaber eller de ressourcer der skal til, får at nå deres mål. Det at blive hypnoterapeut, har for mig været en rejse ind i det ubevidste sind. Der hvor nøglen er til, at blive en bedre udgave af en selv.

Hypnoterapeut i København_Brianharlo.dk

En nysgerrighed på livet

Mit mål med det at være hypnoteraput og at arbejde med det jeg gør, er at give andre nogle af de redskaber og de muligheder, som har hjulpet mig, til at blive den jeg gerne ville være.

Jeg har fundet ro og en kontakt til min krop, som jeg ikke havde tidligere. Stress, vrede og raseri, var det der kendetegnede mig tidligere, i den måde jeg valgte at være på, overfor verden omkring mig.

I dag, har jeg en helt anden tilgang til livet. En nysgerrighed på mig selv og det som er omkring mig. Jeg forstår mig selv på en helt ny måde. Det har bragt nye muligheder og nye løsninger min vej og har givet mig en forståelse for, at jeg har alle de ressourcer som der skal til, for at nå derhen hvor jeg vil i mit liv. Både som hypnoterapeut og i mit private liv.

Min baggrund som hypnoterapeut

Gennem de seneste 4 år, har jeg beskæftiget mig med personlig udvikling. Før det, arbejdede jeg indenfor turisme. Dengang var jeg nok, hvad man ville kalde stresset og havde problemer med min ryg, var tit syg og var generelt ikke helt tilfreds med, hvem jeg var.

Da jeg ikke længere kunne se mig selv i mit job, valgte jeg i en en alder af 30 år, på ny at udforske hvem jeg gerne ville være og hvad jeg ville med mit liv.

Det har ført til, at jeg i dag kan kalde mig hypnoterapeut og at jeg har værktøjer og evner gennem hypnose, terapeutisk samtale og mindfulness, der kan hjælper andre videre i deres liv og deres tid her på jorden.

“Brians spørger teknik er meget grundig og dette gjorde at mine reflektioner hele tiden var igang, og jeg fandt derfor selv de svar jeg søgte”

Mia

“Brian er, som behandler, utrolig lydhør og rummelig. Han er god til at skabe et trygt rum”

Ida

hypnoterapeut

Master hypnoterapeut

Uddannet på Hypnoseskolen fra 2018 – 2020.

En grundig terapeutisk uddannelse, hvor hypnosedelen er et værktøj til, at få kontakt til det ubevidste sind og gennem dette, løse de udfordringer man mødes med.

hypnoterapeut

Master NLP practitioner

Uddannet på Hypnoseskolen fra 2018 – 2020.

Uddannelsen i NLP, har givet mig kompetencer til at kortlægge en persons udfordring, hvordan denne opleves og hvad der skal til fra personens side, til at nå en forandring.

hypnoterapeut

Psykoterapeut

Under uddannelse Psykoterapeut akadamiet
2020 – 2022

Jeg er i gang med at uddanne mig videre til Psykoterapeut, hvor der er fokus på at styrke mine terapeutiske færdigheder yderligere, med fortsat fokus på hypnose.