Overblik over blogindlæg

Hypnoterapi

Hypnoterapi er en helt særlig form for terapi. Vi er alle i stand til, at vende vores bevidsthed indad og lytte efter, de beskeder der kommer indenfra vores underbevidsthed. Det er denne underbevidsthed, som styrer mange af vores impluser, vaner og overbevisninger. Når vi kommer i en tilstand, hvor vi er bedre til at forstå netop denne bevidsthed, så skaber det også en mulighed, for bevidst at skabe en ændring i disse mønstre.

Fobier og hvordan du bliver fri for din fobi

Fobier og hvordan du bliver fri for din fobi

Lad mig starte med at svare på, om du kan blive fri for den eller de fobier du render rundt med. Svaret er ja! Selvom du måske ikke logisk kan huske et tidspunkt, hvor du var fri for din frygt omkring edderkopper, dårlig lugt, en flyvetur eller en anden af de over 500 registeret fobier, så besidder du evne til at slippe den irrationelle frygt og derved din fobi.

læs mere

Hypnoterapi til at nå dine mål

Det kræver stort mod og vilje at sætte mål i livet, mål der måske ikke altid passer ind i dit nuværende liv og de mennesker du omgiver dig med. Så husk at rose dig selv, for at have taget det første skridt i vejen mod dit mål. Uanset om det måtte være et karrierevalg, en opsparing eller at løbe 2 gange om ugen, så kræver et mål som reglen en følgesvend.

læs mere

Hvad er NLP?

Du har sikkert hørt det før, det med at hvis man tænker positive tanker, så sker der også kun positive ting.
I terapien hjælper NLP der til at blive klar over, hvad der skal til for at nå dine mål eller slippe uønskede tanker eller adfærd …

læs mere

Hvad er Hypnose?

Trance er et ændret bevidsthedsniveau, hvor du vender fokus indad, og hvor det logisk tænkende sind tager en pause. Med det fokus, kan du finde frem til kernen i din udfordring, som giver dig nye vinkler, nye løsninger og gør dig bevidst om, hvad du skal prioritere i dit liv.

læs mere