Guidede meditationer

Velkommen til en række af guidede meditationer og fokuseringsøvelser. Jeg arbejder løbende på, at lægge nyt indhold op.

At blive guidet gennem en meditation, kan gøre det nemmere at finde ro, da lyde fra omverden bliver blokeret og tankerne for lov til at tage en pause, da min stemme på en måde går ind og tager over.

Du kan sagtens lytte til den samme indspilning flere gange, det kan faktisk gøre det nemmere og give forskellige resultater hver gang. Eksperimentér og lad mig høre, hvis du har nogen ønsker eller nogle erfaringer du vil dele.

Vejen til din indre ro

Varighed: 19 minutter
I denne meditation løber vi kroppen igennem og lader vores sind vandre ud af en indre vej. Denne trygge vej, bor inden i dig og venter blot på, at du følger dens vej.

læs mere

Hjertes fyrrum

Varighed: 10 minutter
Dybt inde i dig, er et fyrrum som driver hele din krop, dit sind og dine tanker. Få fuld kontrol over fyrrummet, og skab den energi, som du har brug for til din dag.

læs mere

Rejsen til en fjern planet

Varighed: 17 minutter
Tag med på en rejse til en fjern planet. På rejsen vil du opdage en hel fantastisk og farverig verden, som bor inde i dig selv.

Brug denne meditation, til at opdage hvor fantastisk din visualiseringsevne er og hvordan dine sanser, kommer på spil selv når det blot er noget du forstiller dig.

læs mere

Kontakt

Læs mere om hvordan jeg håndterer dine data i min privatlivspolitik.
Siden er beskyttet af reCAPTCHA og Google. Privatpolitik og Servicevilkår.