M
M

INFORMATION OM COVID-19

Så længe der holdes afstand, så er det fortsat muligt at afholde terapeutiske sessioner uden fysisk kontakt. Jeg spritter overflader af inden dit besøg og jeg bærer mundbind, indtil vi sidder ned og er klar til at gå igang. Har du spørgsmål til ovenstående, så kontakt mig!

Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål

Kontakt Brian Harlo

Du er altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål eller forespørgelser, omkring min hypnoterapi og fremgangsmetode. Jeg ved det kan kræve mod at tage springet ud i et terapiforløb, eller vælge en ny terapeut.

Derfor tilbyder jeg dig, at du kvit og frit kan booke mig tuk en indledende snak om din udfordring. Ring, skriv eller kontakt mig via formularen på denne side.

Hypnoterapeut Brian Harlo
hej@brianharlo.dk
+45 42 41 86 86

Hypnoterapeut i København_Brianharlo.dk

Brian Harlø – Hypnoterapeut i København

Kontakt

Læs mere om hvordan jeg håndterer dine data i min privatlivspolitik.
Siden er beskyttet af reCAPTCHA og Google. Privatpolitik og Servicevilkår.

Blogindlæg

Læs mere på min blog

Bemærk at guidede meditationer og åndedrætsøvelser kræver at du opretter en gratis bruger, for at kunne tilgå.

Hypnoterapi til at nå dine mål

Hypnoterapi til at nå dine mål

Det kræver stort mod og vilje at sætte mål i livet, mål der måske ikke altid passer ind i dit nuværende liv og de mennesker du omgiver dig med. Så husk at rose dig selv, for at have taget det første skridt i vejen mod dit mål. Uanset om det måtte være et karrierevalg, en opsparing eller at løbe 2 gange om ugen, så kræver et mål som reglen en følgesvend.

læs mere
Hvad er NLP?

Hvad er NLP?

Du har sikkert hørt det før, det med at hvis man tænker positive tanker, så sker der også kun positive ting.
I terapien hjælper NLP der til at blive klar over, hvad der skal til for at nå dine mål eller slippe uønskede tanker eller adfærd …

læs mere
Hvad er Hypnose?

Hvad er Hypnose?

Trance er et ændret bevidsthedsniveau, hvor du vender fokus indad, og hvor det logisk tænkende sind tager en pause. Med det fokus, kan du finde frem til kernen i din udfordring, som giver dig nye vinkler, nye løsninger og gør dig bevidst om, hvad du skal prioritere i dit liv.

læs mere