Hypnoterapi til at nå dine mål

Det kræver stort mod og vilje at sætte mål i livet, mål der måske ikke altid passer ind i dit nuværende liv og de mennesker du omgiver dig med. Så husk at rose dig selv, for at have taget det første skridt i vejen mod dit mål. Uanset om det måtte være et karrierevalg, en opsparing eller at løbe 2 gange om ugen, så kræver et mål som reglen en følgesvend.

Kom hele vejen til målet

Din trofaste følgesvend

Du har indtastet adressen på Google Maps, for hvor du gerne vil hen. Du har klikket sikkerhedsselen i, du har en frisk kop kaffe ved din side og er klartil at begive dig mod din destination. Du kigger forventningsfuldt op på din telefon og ser at alt den viser dig, er en rød markør for dit mål. Ingen rute, ingen foreslag til en hurtigere eller kortere vej. Pludselig er du i tvivl om du skal dreje til højre eller venstre i næste kryds, eller om du egentlig bare skal fortsætte ligeud.

Uden din vej, så kan dit mål være særdeles udfordrende at komme til. Det kan være svært for dig at vide, om du er på rette vej og om du egentlig er på vej derhen hvor du gerne vil nå. Din trofaste følgesvend i at nå dine mål, er vejen – de byggeklodser du skal bruge for at sikre dig selv succes. Byggeklodserne kan være egenskaber, ressoucer, bestemte strategier, som du ved eller måske ikke ved, du skal bruge for at komme igang eller fuldende din rejse, din vej.

I NLP og i Hypnoterapien arbejdes der med at kortlægge hvad dit mål er, hvad din vej er og hvad dine byggeklodser er eller hvilke du skal bruge, for at give slip på der hvor du kommer fra og nå dertil hvor du gerne vil hen.

En session kan hjælpe dig til at få reflekteret over hvilke personlige strategier du har i dag, om de er bæredygtige og hvad der skal omlægges, hvad du måske skal give slip på og hvad du skal give plads til, for at du kan gå fra en session med løftet pande og med nye muligheder.