Hvad er NLP?

Du har sikkert hørt det før, det med at hvis man tænker positive tanker, så sker der også kun positive ting. I terapien hjælper NLP der til at blive klar over, hvad der skal til for at nå dine mål eller slippe uønskede tanker eller adfærd …

Brikkerne i dit liv

Fokus på målet og dine ressourcer

Du har sikkert hørt det før, det med at hvis man tænker positive tanker, så sker der også kun positive ting.

NLP er en psykologi der er baseret på vores sanser og nervesystem (neuro), vores sprog (lingvistisk) og måden vi bearbejder vores indtryk gennem disse (programmering).

I terapien hjælper NLP der til at blive klar over, hvad der skal til for at nå dine mål eller slippe uønskede tanker eller adfærd.

NLP handler om at blive bevidst om din programmering. Hvilken adfærd du har i bestemte situationer, hvilken ubevidste strategier som du har tillært dig i løbet af dit liv. Ved at blive bevidst om hvordan du agerer, får du også muligheden for at ændre dem. I forhold til dig selv og måden du interagerer med verden på.

 

Alle ser deres version af verden

Uanset om det er en af dine søskende, en nær ven eller en komplet fremmet, så har de alle deres egen model af hvordan verden ser ud. Hvordan den er skruet sammen og hvad der er rigtigt og forkert.

Når vi som terapeuter arbejder med NLP, så er en af forudsætningerne at have total respekt for din version af verden.

Det er ikke vores job at komme med gode forslag til en slankekur, hvad du burde spise eller ikke spise – men vores job at hjælpe dig til at se, hvad der er den rigtige løsning for dig og din verdensmodel.