Hvad er Hypnose?

Trance er et ændret bevidsthedsniveau, hvor du vender fokus indad, og hvor det logisk tænkende sind tager en pause. Med det fokus, kan du finde frem til kernen i din udfordring, som giver dig nye vinkler, nye løsninger og gør dig bevidst om, hvad du skal prioritere i dit liv.

Guidet meditation - Den lysende kugle

Trance

Et helt naturligt fænomén.

Du oplever det op til flere gange om dagen, som en naturlig afslappet tilstand. Måske har du oplevet at køre i din bil hjem fra arbejde og da du kommer frem, blev du bevidst om, at du faktisk ikke helt kunne huske hvilken vej du tog. Eller når du bliver fanget i at stirre intens ud af vinduet, uden rigtigt at vide hvad du tænker på eller hvad du kigger på. Trance er et ændret bevidsthedsniveau, hvor du vender fokus indad og hvor det logisk tænkende sind tager en pause og tillader det der kaldes det ubevidste sind, at tage over.

Trance er ikke en statisk tilstand, den har flere niveauer og i løbet af en session i Hypnoterapi vil du opleve at dit niveau ændrer sig flere gange undervejs. Typiske tegn på en eller anden form for trance er:

Dybere og langsommere vejrtrækning

Ansigtsmusklerne slapper af

Små vilkårlige bevægelser i muskler og led

Tidsforvrængning. Tiden føles kortere eller længere end normalt.

hypnose

Hvor stammer hypnose fra?

Man kan finde spor af hypnose helt tilbage fra flere tusinde år siden, i Indien og i Egypten. I 1843 skrev den skotske læge ved navn James Braid, en af de første bøger omkring hypnose. Omkring 1950’erne blev hypnose anderkendt og det var også omkring disse år, at den moderne hypnose som bruges i terapien, blev udviklet.