Angst terapi

Slut med fobi og angst!

Lad mig starte med at svare på, om du kan blive fri for den fobi som skaber angst og frygt. Svaret er ja! 

Uanset hvad du er bange for og hvilken fobi du har, så er det på tide at blive fri for den og få plads til at leve dit liv uden angst. Med hypnoterapi kan du arbejde med at finde frem til, hvad som har skabt din frygt. Når angsten ikke længere har kontrol over dig, så vil du opleve overskud, ro og energi.

 

Hypnoterapeut i København_Brianharlo.dk

Brian Harlø – Hypnoterapeut København

Efter første session kunne jeg mærke en forskel!

“Min tankegang og syn på dyr var anderledes. Jeg er ikke længere bange og undlader ikke at komme til sammenkomster, hvor der er kæledyr tilstede.

Duyen

En støtte til min rejse!

“Min ny fundne bevidsthed, gør det muligt at hele op dag for dag, sagens kerne er kommet op til overfladen og gør det muligt at arbejde med det.”

Charlotte

Hver eneste gang har jeg taget værdifuld læring med!

“Brian er, som behandler, utrolig lydhør og rummelig. Han er god til at skabe et trygt rum.

Ida

Fri for fobi!

Hvad er angst og frygt?

Angst er normalt følelsestilstand, som alle oplever i deres liv. Alle kender til denne følelse og det er et grundlag for, at vi i vores liv kan beskytte os selv mod en fare eller komme væk fra en situation, som er uholdbar for os.

Det er blot ikke altid at denne oplevelse af fare, er hel rationel. Det betyder, at du nogen gange måske oplever, at du bliver overvældet af denne stærke følelse af angst eller frygt og at den kan kommer ud af det blå.

Følelsen vil være den samme, men når jeg går ind og arbejder terapeutisk med angst, så handler det om, at få bearbejdet de tanker og det tankemylder, som for de flestes vedkommende blot gøre ondt være.

Hvor angst kan være mere diffus, så er frygt rettet mod konkrete ting. Uanset hvilken en af dem du oplever, så begrænser de dig! Hvad enten det måtte være en fobi, social angst, angst for åbne pladser eller en hel anden form for frygt.

angst terapi
Stop med at løbe fra din fobi

En fobi giver ikke mening!

Slår man op i en ordbog, så betyder en fobi at have en sygelig angst eller afsky for noget bestemt. Uanset hvad det bestemte end måtte være, så er en fobi en adfærd, som ikke altid helt stemmer overens med det man står overfor. 

Der er et godt stykke over 500 registreret fobier og alle har de nok til fælles, at de overdriver frygten for, det du er fobisk for.

TRYGHED

Gratis samtale omkring din udfordring, så du kan få taget det rigtige valg første gang!

Planlæg et tidspunkt

GLÆDE

Du får tilpasset øvelser og opgaver med hjem fra en session, som giver dig glæde og energi og lysten til at gå videre.

RO

Du får muligheden for at gribe det der kommer, med sparring undervejs i dit forløb. Det giver ro og plads til din udvikling.

SIKKERHED

Du får adgang til åndedrætsøvelser og guidet meditationer. Så du har noget at støtte dig op af, i hverdagen.

Fortællinger

Her er fortællinger fra nogle af dem, der har været valgt, at der skulle ske noget nyt …

Fyldt op med ro og fornyet energi!

"Jeg fik min første oplevelse med hypnoterapi hos Brian. Jeg var både spændt og nervøs, men mærkede hurtigt en ro sænke sig over mig i Brians nærvær. Jeg blev overrasket over, hvor hurtigt han fik indkapslet, min måske lidt flyvske udfordring, og efter sessionen var jeg fyldt op med både ro, fornyet energi og en handlingsplan. Jeg havde fået et nyt indblik i mig selv, som blev en stor del af min personlige udvikling, og jeg har været tilbage hos Brian flere gange siden."

Anne Marie

Hypnoterapeut i København_Brianharlo.dk

Når mod vægter højere end frygt!

Hele vejen op gennem folkeskolen, var jeg fuld af frygt. Måske vidste jeg det ikke den gang, men det at være styret af, at være bange for hvad der skulle ske næste skoledag, begrænsede mig i at kunne få lov til at være den jeg var.

Så var det nemmere blot at være den stille, den der ikke sagde noget og den der gemte sig. Så var der da en chance for, at jeg ikke blev “opdaget”!

Det tog små skridt af gangen efter folkeskolen og op i gennem mine 20’er, at få skabt mig selv en masse erfaringer med mod. Med det at turde at kaste sig ud i noget nyt og søge nye veje.

Læs mere om hvem jeg er og min baggrund

Bloggen

Guidede meditationer, fokuseringsøvelser og mere om hypnoterapi

Bemærk at guidede meditationer og åndedrætsøvelser kræver oprettelser af en gratis bruger. Du kan oprette dig her