Det siger andre om deres terapeutisk forløb

Anmelder af Brianharlo.dk

Her udsavn fra nogle af de mennesker som har været forbi og har oplevet hvordan et hypnoterapeutisk forløb, kan skabe en varig forandring i deres liv. Skulle du fortsat være i tvivl, om hvorvidt denne behandlingsform er noget for dig, så giv mig et kald på 42 41 86 86 eller via mail hej@brianharlo.dk.

Anmeldelse fra klient

Hver eneste gang har jeg taget værdifuld læring med!

Brian er, som behandler, utrolig lydhør og rummelig. Han er god til at skabe et trygt rum, samtidig med at han introducerer udfordringer og alternative tankegange på velafstemte og udviklende måder. Jeg har efter hver eneste gang, taget værdifuld læring med mig.

Hilsen Ida

Fyldt op med ro og fornyet energi!

Jeg fik min første oplevelse med hypnoterapi hos Brian. Jeg var både spændt og nervøs, men mærkede hurtigt en ro sænke sig over mig i Brians nærvær. Jeg blev overrasket over, hvor hurtigt han fik indkapslet, min måske lidt flyvske udfordring, og efter sessionen var jeg fyldt op med både ro, fornyet energi og en handlingsplan. Jeg havde fået et nyt indblik i mig selv, som blev en stor del af min personlige udvikling, og jeg har været tilbage hos Brian flere gange siden.

Hilsen Anne Marie

Han er god til at se det hele menneske!

Jeg har fået rigtig meget ud af at være i hypnose! Jeg har fundet en ro og balance i mig selv som jeg ikke troede var muligt. Brian er dygtig til det han laver og er god til at se det hele menneske. Jeg kan kun give Brian min varmeste anbefaling , hvis du trænger til at få ryddet op/orden i din sjæl.

Hilsen Lisa

En klient historie

Det at stå op for mig selv

Jeg startede i terapi i løbet af sommeren, da jeg havde brug for helt grundlæggende at ændre på nogle af mine uhensigtsmæssige handlemønstre, som jeg har udviklet meget tidligt i livet.
Inden jeg startede, havde jeg i flere år forinden gået hos forskellige psykologer, som havde været med til at hjælpe mig med nogle mere konkrete livskriser jeg stod i.
Men denne gang er det anderledes, nu handler det ikke om at andre mennesker omkring mig, har været med til at sætte mig i svære livssituationer, men derimod om mig selv, og mine handlemønstre.

Spænder ben for mig selv

Jeg spænder ben for mig selv og får tager nogle uhensigtsmæssige beslutninger, som gør ondt og rammer både mig selv og mine omgivelser. På det givende tidspunkt er jeg slet ikke klar over hvad der kan ligge til grund for mine handlinger, men jeg er klar over at det handler om nogle gamle handlemønstre som jeg i mine 26 år, ikke har kunnet gøre op med og ændre på alene.

Mere
Forløbet hos Brian

Gennem mit terapiforløb hos Brian, blev jeg guidet til både mentalt og fysisk at komme i kontakt med nogle af de svære følelser, som sad fast, helt fysisk forankret i mig. Ved hjælp af hypnosen, “opfinder” jeg nye scenarier, hvor jeg handler på en anden måde end jeg normalt ville. Jeg oplever at det styrker mine fremskridt og er med til, at jeg begynder at tage nogle andre valg end hidtil.

Jeg begynder at lave mantraer for mig selv, som hjælper mig til i dagligdagen, at påminde mig selv om, at jeg er i gang med en udvikling og at denne udvikling er vigtig for mig.

Hele dette forløb, har betydet starten på et nyt liv for mig. Jeg har lært, at i alle aspekter af mit liv, at det er muligt at lave forandring, ved at bryde med mine tidligere vaner og handlemønstre. Derved kan jeg nu selv, dreje mit liv i den retning jeg har lyst, uden at føle mig bundet af dagligdagens trummerum og de løfter og mål, der ikke tidligere blev overholdt.

Kh Mia

Grønne Hjerters træ

Bloggen

Guidede meditationer, fokuseringsøvelser og mere om hypnoterapi

Bemærk at guidede meditationer og åndedrætsøvelser kræver oprettelser af en gratis bruger. Du kan oprette dig her