M
M

INFORMATION OM COVID-19

Så længe der holdes afstand, så er det fortsat muligt at afholde terapeutiske sessioner uden fysisk kontakt. Jeg spritter overflader af inden dit besøg og jeg bærer mundbind, indtil vi sidder ned og er klar til at gå igang. Har du spørgsmål til ovenstående, så kontakt mig!

Det lader ikke til, at du har adgang til dette indhold

Manglende adgang

Det lader til, at du ikke har adgang til det indhold du har forsøgt at åbne.  Det kan der være flere årsager til, som jeg lister her:

Du har ikke oprettet en gratis bruger endnu. Registrer en bruger her.

Du har forsøgt at få adgang til indhold der kræver, at du er i et terapeutisk forløb. Læs mere om et forløb her.

Din bruger er blevet deaktiveret. Dette gør min side automatisk efter 6 måneder, uden login. Blot for en sikkerheds skyld. Du er velkommen til at oprette en ny her.

Det kan også være en fejl på min hjemmeside. Brug formularen herunder, til at kontakte mig, så jeg kan få rettet det og du igen kan få adgang.

Hypnoterapeut Brian Harlo
Bjerregårdsvej 10, 2500 Valby
hej@brianharlo.dk
+45 42 41 86 86

Kontakt

Læs mere om hvordan jeg håndterer dine data i min privatlivspolitik.
Siden er beskyttet af reCAPTCHA og Google. Privatpolitik og Servicevilkår.

Blogindlæg

Læs mere på min blog

Bemærk at guidede meditationer og åndedrætsøvelser kræver at du opretter en gratis bruger, for at kunne tilgå.

Hypnoterapi til at nå dine mål

Hypnoterapi til at nå dine mål

Det kræver stort mod og vilje at sætte mål i livet, mål der måske ikke altid passer ind i dit nuværende liv og de mennesker du omgiver dig med. Så husk at rose dig selv, for at have taget det første skridt i vejen mod dit mål. Uanset om det måtte være et karrierevalg, en opsparing eller at løbe 2 gange om ugen, så kræver et mål som reglen en følgesvend.

læs mere
Hvad er NLP?

Hvad er NLP?

Du har sikkert hørt det før, det med at hvis man tænker positive tanker, så sker der også kun positive ting.
I terapien hjælper NLP der til at blive klar over, hvad der skal til for at nå dine mål eller slippe uønskede tanker eller adfærd …

læs mere
Hvad er Hypnose?

Hvad er Hypnose?

Trance er et ændret bevidsthedsniveau, hvor du vender fokus indad, og hvor det logisk tænkende sind tager en pause. Med det fokus, kan du finde frem til kernen i din udfordring, som giver dig nye vinkler, nye løsninger og gør dig bevidst om, hvad du skal prioritere i dit liv.

læs mere